Curs Ingrijirea Piciorului Diabetic 2019

 

Taxa de participare este de 150 Lei. Aceasta include:
• accesul la curs;
• materialele de curs;
• accesul la bufet în pauza de cafea;
• diploma de participare;
• certificatul de participare cu credite EMC (eliberat la sfârșitul anului 2019).


Înainte de a începe procedura de înscriere vă informăm că este necesar să aveți în format electronic copia cărții de identitate și a avizului de liberă practică valabil, eliberat de OAMGMAMR. 

Înscrierea dumneavoastră la curs este validată numai în momentul plății taxei de înregistrare.

Cursul este acreditat de către OAMGMAMR pentru asistenții medicali prin Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar. Eliberarea certificatelor se face numai la sfârșitul anului 2019. Pentru eliberarea certificatelor este obligatorie semnarea fișei de prezență la curs.

Este obligatoriu ca numele dumneavoastră înscris în formularul de mai jos să fie identic cu cel din cartea de identitate, inclusiv diacritice. Lipsa diacriticelor invalidează înscrierea dumneavoastră.

Din motive organizatorice, vă informăm cu respect că fiecare curs anunțat se va desfășura numai în cazul în care sunt cel puțin 15 participanți înscriși pe site. Numărul de înscriși la curs va fi publicat și actualizat pe site săptămânal. Dacă numărul de înscriși nu este întrunit, ne rezervăm dreptul de a anula desfășurarea cursului. Acest lucru va fi anunțat pe site cu 5 zile înainte de curs. În cazul în care plata cursului a fost făcută, vă asigurăm că în cel mai scurt timp vi se va rambursa taxa de participare.

Inscriere

Date Personale

Locul de Munca

Date Contact

Plata Taxa Participare

Transfer BancarAsociatia de Podiatrie

Banca: Unicredit

IBAN LEI: RO97BACX0000001127697000

Va rugam sa mentionati numele complet in descriere..
Eg: "Popescu Ion - Inscriere Eveniment"

Protectia Datelor