Campania "Pășește Sănătos" - ce înseamnă piciorul de atlet

04.11.2020





Campania "Pășește Sănătos" a ajuns la ultimul articol, în care Drd. fiziokinetoterapeut Iulia Drăgoi discută despre ce înseamnă piciorul de atlet. Este un subiect de actualitate atât pentru adulți, cât și pentru copii, mai ales dacă practică sport în mod regulat.

Sportul este binecunoscut ca și fiind un antidot pentru sedentarism, însă datorită presiunii puse pe picioare, acestea pot suferi diverse tipuri de traumatisme: micoze, bătături, infecții, unghii încarnate, modificări structurale de formă, afecțiuni ale țesuturilor moi etc.

Podiatrul este profesionistul în domeniul sănătății care poate fi consultat în această privință încă de la apariția primelor semne ale "piciorului de atlet". 

Dacă ești în această situație de a practica sport des, atunci acest mesaj este potrivit pentru tine. Te invităm să vizionezi clipul video de mai jos sau să citești articolul original pentru mai multe informații. 

Această campanie a fost realizată de Fast Fizio Clinic împreună cu Asociația de Podiatrie și este susținută de Giraffe Shoes pentru o informare și prezentare generală a beneficiilor îngrijirii corecte a piciorului și prezentării unui domeniu mai puțin cunoscut în România - podiatria.

 

ACCESEAZĂ ARTICOLUL ORIGINAL AICI

Acest proiect a fost creat de agenția YellowTree.