Consiliul DirectorConf. Dr. Ioan Andrei Vereşiu este membru fondator şi Preşedintele Asociaţiei de Podiatrie.   

Pasiunea sa pentru patologia piciorului diabetic este mai veche de 30 de ani. De-a lungul carierei sale, a avut numeroase contribuţii ştiinţifice sub formă de granturi obţinute pentru cercetări în diabet, a publicat 5 cărţi la edituri naţionale şi este co-autor în volume colective, a scris zeci de articole de specialitate în jurnale medicale naţionale şi internaţionale, iar activitatea sa ştiinţifică nu se opreşte aici – este membru în diverse asociaţii profesionale atât din ţară, cât şi din străinătate.

Dr. Ioan Andrei Vereșiu activează în cadrul Clinicii de Podiatrie din Cluj-Napoca.

 

Asist. Univ. Dr. Georgeta Inceu este medic primar în specialitatea Diabet Zaharat, Nutriţie şi Boli Metabolice, iar din 2015 este şi trainer specializat în managementul piciorului diabetic, în urma participării la cursul “Train the Foot Trainer” al Grupului Internaţional de Lucru pentru Piciorul Diabetic (IWGDF) organizat de către Federaţia Internaţională de Diabet (IDF). Din septembrie 2015 este acreditată și ca formator în podiatrie.

În acest moment, Dr. Georgeta Inceu are calitatea de Vicepreședinte în cadrul Consiliului Director al Asociației de Podiatrie. Dr. Georgeta Inceu activează în cadrul Clinicii de Diabet din Cluj-Napoca.

 

Dr. Bogdan Florea este medic primar neurolog și unul dintre membrii fondatori ai Asociației de Podiatrie, iar în acest moment are calitatea de Secretar în cadrul Consiliului Director al Asociației.

Din punctul de vedere al activității de cercetare științifică medicală, Dr. Bogdan Florea a fost prim-autor și co-autor a 13 articole medicale și a susținut 50 de prezentări medicale. Dr. Bogdan Florea a descoperit o nouă stare a creierului, care apare în timpul comelor profunde, și este inițiatorul proiectului Telemedicina în Epilepsie din România.

Dr. Bogdan Florea activează în cadrul Clinicii de Podiatrie din Cluj-Napoca.

 

Dr. Ing. Daniel Petcu are calitatea de membru în cadrul Consiliului Director al Asociației de Podiatrie. Ca și formare profesională, acesta este inginer cu specialitate de tehnician protezist-ortezist și este preocupat de proiectarea și utilizarea încălțămintei medicale bazate pe cercetare științifică.

Dr. Ing. Daniel Petcu activează în cadrul Clinicii de Podiatrie din București.

 

Drd. Fiziokinetoterapeut Iulia Drăgoi Iovanca are calitatea de membru în cadrul Consiliului Director al Asociației de Podiatrie. Este specializată în evaluarea biomecanică clinică a piciorului, analiza mersului, metode de ortezare funcțională a piciorului și în recuperarea disfuncțiilor musculoscheletale.

Iulia Drăgoi Iovanca conduce Fast Fizo School și activează în cadrul Fast Fizio Clinic din Timișoara.