Al patrulea Congres Național cu participare internațională (2020)

Asociația de Podiatrie vă invită la cea de-a patra ediție a Congresului Național de Podiatrie, cu participare internațională, ce va avea loc în perioada 18-20 iunie 2020, la Grand Hotel Italia, în Cluj-Napoca. Ediția din acest an va fi una cu totul specială, deoarece se va desfășura în contextul acceptării Asociației de Podiatrie în Federația Internațională a Podiatrilor (FIP-IFP). Mai mult, este singura manifestare de acest fel din Europa de Centrala și de Est. Astfel, România setează trendul în podiatrie, în această regiune.

Congresul de Podiatrie 2020 este cel de-al patrulea congres multidisciplinar, cu participare internațională, în domeniul podiatriei, a afecțiunilor piciorului în general, precum și a piciorului diabetic, în special. Această manifestare științifică reunește medici din diferite specialități, care se ocupă de îngrijirea persoanelor cu probleme de picior în general și, în special, a persoanelor cu diabet zaharat.

Prezentările și dezbaterile facilitate în cadrul Congresului de Podiatrie 2020 se adresează medicilor din următoarele specialități: diabet, chirurgie generală și chirurgie vasculară, dermatologie, ortopedie, neurologie, reumatologie, medicină internă, medicină sportivă și medicină de familie. Congresul de Podiatrie 2020 se adresează și asistenților medicali și fiziokinetoterapeuților, cu scopul de a sublinia importanța echipei multidisciplinare în abordarea patologiilor de la nivelul piciorului și, mai ales, în reducerea numărului de amputații.

Lectori de prestigiu la nivel internațional în domeniul podiatriei, specialiști în abordarea piciorului diabetic, a piciorului la sportivi, la copii, la vârstnici, vor oferi posibilitatea participanților să ia contact cu noutățile din domeniu și să schimbe bune practici, în beneficiul persoanelor aflate în îngrijire medicală.

Taxa de Inregistrare Include:

 • Acces la simpozionale pre-congres
 • Acces la toate sesiunile congresului (17-20 iunie)
 • Materialele congresului
 • Acces in zona de expozitie
 • Acces la welcome dinner*
 • Pranz si Pauza de cafea pe toata durata evenimentului
 • Diploma de participare 

* Accesul la cina din serile de 18-20 iunie 2020 se va face in baza unei taxe suplimentare de 75 de lei/cina/persoana. Aceasta taxa se plateste in momentul inregistrarii la secretariatul Congresului. 

Diploma de participare se va elibera incepand cu data de 23 iunie 2020 orele 12:00. Aceasta se va elibera pe email numai dupa completarea formularului de feedback online. Acest formular va fi primit de participanti pe email la scurt timp dupa incheierea Congresului. 

Taxa Membru Asociatia de Podiatrie Nemembru Asociatia de Podiatrie
Asistenti Medicali / Nurses 150 LEI 250 LEI

Taxa de participare nu include si cazarea. Pentru cazare va rugam sa luati legatura cu agentia acreditata (Catalin Ghitescu de la New Star: +40744-683579 sau prin email la [email protected])

* Vor fi considerati membri ai Asociatiei de Podiatrie doar persoanele care au achitat cotizatia de membru la zi (inclusiv pe anul 2018 si 2019, cotizatia pe anul 2020 urmand a se plati la Congres).

Inainte de a incepe procedura de scriere va informam ca este necesar sa aveti in format electronic copia cartii de identitate si a avizului de libera practica eliberat de OAMGMAMR.

Inscrierea dumneavoastra la congres este validata numai in momentul platii taxei de inregistrare.

Accesul la congres se face numai in baza ecusonului de participant. Acesta se elibereaza la registratura congresului.

Va rugam sa aveti la dumneavoastra copie CI si copie aviz libera pratica eliberat de OAMGMAMR.

Congresul este acreditat de catre OAMGMAMR pentru asistentii medicali. Eliberarea certificatelor se face numai la sfarsitul anului 2020. Pentru eliberarea certificatelor este obligatorie semnarea zilnica a fisei de prezenta la congres.

Taxa de participare pentru insotitor este de 200 lei. Aceasta include accesul la: 

 • Acces la ceremonia de deschidere si welcome dinner.
 • Pranz pe toata durata evenimentului

Alte informatii importante de retinut:

 • Toate prezentarile, dezbaterile si prezentarile de caz in Engleza vor avea traducere simultana in Romana. 
 • Accesul la sesiunile stiintifice si la pauzele de masa se poate face doar cu ecusonul de participant.

Inscriere

Date Personale

Locul de Munca

Adresa de Rezidenta

Date Contact

Cazare

Agentia de turism New Star Services, va ajuta sa organizati cazarea. Pentru cazare va rugam sa il contactati pe Dl. Catalin Ghitescu e - mail: [email protected] sau la telefon +40 744-683579


8 Aleea Barajul Lotru, bl.N9, sc.B, ap. 40, sect. 3
032748, Bucharest, Romania.
M: +40 74 468 3579
P: +40 21 340 3385
F: +40 21 340 3100

Plata Taxa Participare

Transfer BancarAsociatia de Podiatrie

Banca: Unicredit

IBAN LEI: RO97BACX0000001127697000

Va rugam sa mentionati numele complet in descriere..
Eg: "Popescu Ion - Inscriere Eveniment"

Protectia Datelor