Cum să devii membru asociat D-Foot International

14.02.2019





Odată cu recunoașterea globală a organizației D-Foot International, partener științific al Asociației de Podiatrie, interesul profesioniștilor din domeniul îngrijirii persoanelor cu picior diabetic de a deveni membri a crescut.

Pentru a consolida impactul pozitiv al organizației și pentru a extinde acoperirea globală, D-Foot International primește aplicații pentru calitatea de membru asociat din partea profesioniștilor interesați.

În prezent, comunitatea globală D-Foot are aproape 200 de reprezentanți naționali din întreaga lume.

Reprezentantul național este membru cu drepturi depline, care are dreptul de a vota la Adunarea Generală. O țară nu poate avea mai mulți membri cu drepturi depline decât are voturi permise în cadrul Adunării Generale.

În consecință, dacă o țară are deja numărul de membri titulari, nu mai pot fi aleși alți membrii titulari până nu există un post vacant. O persoană interesată din țara respectivă poate aplica pentru a deveni membru provizoriu în primă instanță.

Taxa de membru cu drepturi depline este de 80 € pe an, în timp ce aderarea provizorie este de 40 € pe an.

Ca alternativă la calitatea de membru cu drepturi depline, o persoană poate aplica pentru a deveni membru asociat. Un membru asociat este o persoană care acordă o contribuție monetară la D-Foot de cel puțin 40 de euro. Consiliul de Administrație acordă calitatea de membru asociat timp de un an calendaristic. Pe de altă parte, membrii asociați nu au drept de vot și nu au dreptul să participe la Adunarea Generală.

Cei interesați să devină membri asociați D-Foot International sunt rugați să trimită un e-mail, în Engleză, la următoarea adresă: [email protected]