Prezentare post-eveniment Școala de Vară în Podiatrie 2019

19.08.2019





Școala de Vară în Podiatrie 2019, cu participare internaţională, care a avut loc în perioada 18-21 iulie, la Sinaia, a reunit două sute de cadre medicale de specialitate (medici, asistenţi medicali şi fiziokinetoterapeuţi). Manifestarea științifică a adus în atenția participanților impactul pe care podiatrul îl are în prevenirea, diagnosticarea și abordarea terapeutică a diverselor patologii de la nivelul piciorului în general și, în special, în reducerea numărului de amputații datorate diabetului zaharat. 

Podiatrul, ca profesionist recunoscut în domeniul sănătății, este un element cheie al echipei multidisciplinare de îngrijire a persoanelor cu diabet zaharat, deoarece oferă îngrijire medicală specifică problemelor de la nivelul picioarelor, cu scopul prevenirii amputațiilor.

Școala de Vară în Podiatrie 2019 a conținut un program elaborat dedicat podiatriei cu sesiuni teoretice, sesiuni interactive, paneluri de discuții, sesiuni live, cât și ateliere practice dedicate îngrijirii podiatrice.

Vă invităm să urmăriți prezentarea post-eveniment atașată acestei știri.