Cursuri online gratuite de biomecanica piciorului pe Vasyli Medical Academy

22.04.2020





Fast Fizio School, partenerul nostru în educație pentru biomecanica piciorului în România, oferă gratuit pe perioada COVID acces la cele 3 cursuri de biomecanică Vasyli Medical Academy, pentru a favoriza învățarea acestui domeniu fascinant. Unii dintre cei mai mari experți mondiali în biomecanica piciorului împărtășesc cunoștințele în biomecanică pentru clinicieni pasionați de îngrijirea piciorului. Cursul este destinat medicilor, fizioterapeuților și asistenților medicali cu interes în patologia de natură biomecanică a piciorului.

Vasyli desfășoară o campanie prin care oferă clienților fideli și clinicienilor acces GRATUIT la toate cursurile de educație continuă. De obicei, aceste cursuri costă 25 de dolari, deci cei care se înscriu pot să facă o economie de 75 de dolari!

Deoarece mulți clinicieni au întrerupt ore sau sunt pe un program „sabatic”, acum este un moment excelent pentru a începe să lucreze la certificarea lor sau pur și simplu să experimenteze o educație de clasă mondială. Vasyli caută în mod continuu modalități de a ajuta clinicienii să rămână productivi în această perioadă dificilă.

Puteți invita la rândul dumneavoastră prin e-mail sau pe rețelele de socializare pe cei care doresc să investească în dezvoltarea lor profesională. Aceste cursuri sunt gratuite până pe 30 iunie 2020.

Mai jos puteți găsi link-ul de acces la cele 3 cursuri online GRATUITE de biomecanică oferite pe platforma Vasyli Medical Academy. Mai mult, ca să beneficiați de gratuitate la aceste cursuri, trebuie să introduceți la înregistrare codurile de mai jos.

Codul pentru "Sagittal Plane": VIONICCARES3

Codul pentru "Tissue Stress": VIONICCARES2

Codul pentru "Introductory Biomechanics": VIONICCARES1

ACCESEAZĂ CURSURILE AICI