Curs online "Piciorul Diabetic" (10 puncte EMC)

08.12.2020





Interesul pentru educația medicală nu încetează odată cu terminarea studiilor sau atingerea gradelor de calificare profesională. O mare contribuție în dezvoltarea profesională o aduce dobândirea de noi cunoștințe sau abilități.

În acest sens, Asociația de Podiatrie vă recomandă cursul online “Piciorul diabetic”, dezvoltat de Societatea Națională de Medicina Familiei în parteneriat cu UMF “Carol Davila” București. Cursul este creditat cu 10 credite EMC.

Cursul aduce noutăți din domeniul îngrijirii persoanei cu picior diabetic și astfel actualizează cunoștințele medicale ale medicilor despre această patologie. Îngrijirea persoanei cu diabet zaharat este o muncă de echipă, la care iau parte profesioniști cu pregătire medicală din mai multe domenii conexe diabetului și complicațiilor sale. 

Conf. Univ. Dr. Ioan Vereșiu, președintele Asociației de Podiatrie, este unul dintre autorii acestui curs. Autorii s-au asigurat de înalta calitate a informației cuprinse în curs, în folosul dezvoltării profesionale a medicilor cursanți și în beneficiul persoanelor cu diabet zaharat și complicații la nivelul piciorului.

Acest curs este disponibil până la finalul anului 2020, iar de curând a fost recreditat pentru anul viitor. Profită de această șansă de a învăța de la cei mai buni. Fii curios pentru dezvoltarea ta profesională și pentru beneficiul pacienților tăi!

Pentru înscrieri sau mai multe informații cu privire la acest curs online, poți să accesezi link-ul de mai jos:

ACCESEAZĂ CURSUL ONLINE AICI